Przycisk aktywacji aplikacji (“Aktywuj”)

Kliknięcie przycisku aktywacji aplikacji zapisuje wprowadzone modyfikacje do aplikacji oraz tworzy nową wersję bazową aplikacji. Po aktywowaniu aplikacji każda jej nowa instancja będzie odpowiadała nowej wersji, natomiast wersje wcześniejsze nie zostaną zaktualizowane.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Komentarze do artykułu są zablokowane.
Oparte na technologii Zendesk