Przycisk zapisania aplikacji

Kliknięcie przycisku zapisania aplikacji zapisuje wprowadzone zmiany do modyfikowanej aplikacji oraz tworzy nową wersję draft. Stworzona wersja draft nie zmienia bazowej wersji aplikacji i może być w późniejszym czasie modyfikowana - z jednoczesną zmianą instancji aplikacji.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Komentarze do artykułu są zablokowane.
Oparte na technologii Zendesk